Tulosta
Osumia: 3038

Minut ja palveluni löydät Kuumaniemenkadulta, jossa tilat sijaitsevat katutasossa. Tiloissa on esteetön kulku pyörätuoliasiakkaille. Asiakaspaikoitus on Kuumaniemen koulun puolella tien varressa tai voit jättää autosi myös Vuokon kirppiksen kohdille isoille parkkipaikoille.

Palveluihini kuuluu fysioterapia, lymfaterapia ja MDT-terapia, joista voit saada lääkärin lähetteellä Kela-korvaukset. Ajantasaiset Kela-korvaukset löydät kela.fi -sivuilta. Minulla on käytössäni Kelan suorakorvaussopimus, joten sinun ei itse tarvitse hakea korvauksia hoidoista vaan hoitosarjan jälkeen maksat ainoastaan oman osuutesi hoidoistasi. Voit tulla hoitoihin myös ilman lähetettä tai mm. vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Teen myös kotikäyntejä, kysy rohkeasti aikoja hoitoihini!

Tiedot hoidoista siirtyvät viiveellä myös Omakantaan. Siihen liittyen voit tehdä tietojen luovutukseen liittyviä kieltoja kirjautumalla Omakantaan.

Fysioterapeutiksi olen valmistunut vuonna 2005. Sen jälkeen olen käynyt erilaisia täydennyskursseja ja olen lisäkouluttautunut mm. MDT-terapeutiksi. MDT-terapialla (McKenzie) voidaan hoitaa erilaisia selkärangan kiputiloja. Olen kouluttautunut myös mm. nukkumisergonomian asiantuntijaksi ja käynyt kinesioteippauskoulutuksen.

Fysioterapialla hoidetaan erilaisia toimintakykyä haittaavia kipu- ja muita ongelmia. Fysioterapiajaksosi aluksi haastattelen sinua saadakseni selville sen, miksi tulet fysioterapiaan. Tutkimuksien perusteella yhdessä sinun kanssasi mietin sinun kuntoutumista hyödyntävät terapiamenetelmät. Ne voivat olla manuaalista terapiaa (mm. hieronta, mobilisointi, neuraalikudoksen mobilisointi), fysikaalisia hoitoja (mm. lämpö- ja sähköhoidot) tai terapeuttista harjoittelua (ohjeet omaehtoiseen harjoitteluun työssä ja vapaa-ajalla). Näillä menetelmillä sinun vaivasi tulisi helpottua jo muutaman hoitokerran aikana. Minulla on kokemusta hoitaa erilaisia tule-vaivoja.  Mikäli hoitoni eivät auta, ohjaan sinua eteenpäin. Minulla on myynnissä kotihoitoja varten mm. TheraBand-kuminauhoja ja McKenzie-lannerullia. Uutuutena ovat Tumppituotteen T-stand pohjevenytyslaitteet, joilla kireiden pohjelihasten venyttely onnistuu helposti! Tule ja aloita uusi elämän vaihe ilman tule-vaivoja!

Lymfaterapiaa käytetään fysioterapian erikoismenetelmänä erilaisten turvotusten hoidoissa. Taustalla voi olla esimerkiksi rintasyöpähoitojen jälkeinen tila, jossa yläraajaan syntyy turvotusta. Lymfaterapiaan kuuluu olennaisena osana kompressiohoito, joka tarkoittaa tukisidosten tai tukisukkien /-hihojen käyttöä. Minulla on myynnissä NapraRehabin lääkinnällisiä tukisukkia, jotka soveltuvat hyvin mm. toimistotyötä tekevälle, lentomatkoille ja urheiluun. Tule ja tutustu valikoimaani!

Olen koulutettu urheiluhieroja, hierojaksi olen valmistunut v. 1999. Voit käydä luonani ennaltaehkäisevissä tai palauttavissa hieronnoissa. Hieronnalla rentoutetaan kireitä lihaksia, lisätään aineenvaihduntaa ja saadaan kehoa elastisemmaksi. Myös mieli rentoutuu käsittelyn aikana! Kokeilemalla löydät itsellesi sopivan aikavälin käydä hoidoissa, se voi olla esim. kerran kuukaudessa säännöllisesti tai 3-5 hieronnan sarja kerran vuodessa. Tule ja nauti rennosta olosta!

 Minulta voit ostaa myös lahjakortteja läheisesi hyvinvointiin. Kysy rohkeasti esim. sarjahierontojen hintoja. Voin lähettää lahjakortin läheisellesi, mikäli et itse pääse viemään sitä. Sovitaan yhdessä sopivin ratkaisu läheisesi ilahduttamiseksi!

Olen opiskellut ravitsemustieteen perusopinnot ja aineopintojen viimeinen kurssi on tuloillaan syksyllä 2019. Näin ollen voin tehdä myös ravitsemusohjausta. Mikäli ravitsemukseen liittyvät kysymykset askarruttavat mieltäsi, voimme yhdessä pohtia ravitsemuksen merkitystä terveydellesi. Ravitsemusohjauksen hinnasto on tulossa alkusyksyn 2019 aikana.

 

Potilasasiamiehenäni toimii Reetta Tuomisto. Yhteystiedot saat tarvittaessa Miialta.