Koulutettu fysioterapeutti pitkällä kokemuksella - Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kaikkien hoitojeni perusta, ja kattavan osaamiseni avulla huomioin aina hyvinvointisi eri osa-alueet. Tervetuloa tutustumaan palveluihin.

Koulutettu fysioterapeutti pitkällä kokemuksella

Palvelen sinua pitkän kokemuksen tuomalla tietämyksellä ja ammattitaidolla. Urheiluhierojaksi olen valmistunut 20 vuotta sitten, fysioterapeutiksi puolestaan vuonna 2005.

Sen jälkeen olen käynyt erilaisia täydennyskursseja ja olen lisäkouluttautunut mm. MDT-terapeutiksi. MDT-terapialla (McKenzie) voidaan hoitaa erilaisia selkärangan kiputiloja. Olen kouluttautunut lymfaterapeutiksi, nukkumisergonomian asiantuntijaksi ja käynyt kinesioteippauksen koulutuksen. Vuonna 2019 viimeistelin ravitsemustieteen aineopinnot, jonka jälkeen olen tarjonnut myös ravitsemusohjausta.

Olen käynyt myös työfysioterapeutin pätevöittävän koulutuksen sekä FasciaMethod -ohjaajaksi, jotka täydentävät osaamistani fysioterapeutin laaja-alaisessa ja kokonaisvaltaisessa työssä.

Tuomo on kokenut erikoissairaanhoidon fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2016. Sen jälkeen minlle on kertynyt laajaa osaamista erikoissairaanhoidosta niin lasten, nuorten, työikäisten kuin myös ikääntyneiden kanssa työskentelystä. Erityinen kiinnostus minulla on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon sekä leikkausten jälkeiseen kuntoutumiseen. Valmistumiseni jälkeen olen lisäkouluttautunut ja syventänyt osaamistani mm. ylä- ja alaraajojen sekä jännevaivojen hoitoon.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kaikkien hoitojeni perusta, ja kattavan osaamiseni avulla huomioin aina hyvinvointisi eri osa-alueet. – Miia

Ammatillisena tavoitteena minulla on parantaa ihmisten kokonaisvaltaista terveyttä ja auttaa ihmisiä saavuttamaan terveitä, liikunnallisia ja kivuttomia elinvuosia kaikissa elämän vaiheissa. – Tuomo

Scroll to Top
Call Now Button