Koulutettu fysioterapeutti pitkällä kokemuksella - Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kaikkien hoitojeni perusta, ja kattavan osaamiseni avulla huomioin aina hyvinvointisi eri osa-alueet. Tervetuloa tutustumaan palveluihin.

Koulutettu fysioterapeutti pitkällä kokemuksella

Palvelen sinua pitkän kokemuksen tuomalla tietämyksellä ja ammattitaidolla. Urheiluhierojaksi olen valmistunut 20 vuotta sitten, fysioterapeutiksi puolestaan vuonna 2005.

Sen jälkeen olen käynyt erilaisia täydennyskursseja ja olen lisäkouluttautunut mm. MDT-terapeutiksi. MDT-terapialla (McKenzie) voidaan hoitaa erilaisia selkärangan kiputiloja. Olen kouluttautunut lymfaterapeutiksi, nukkumisergonomian asiantuntijaksi ja käynyt kinesioteippauksen koulutuksen. Vuonna 2019 viimeistelin ravitsemustieteen aineopinnot, jonka jälkeen olen tarjonnut myös ravitsemusohjausta.

Olen käynyt myös työfysioterapeutin pätevöittävän koulutuksen sekä FasciaMethod -ohjaajaksi, jotka täydentävät osaamistani fysioterapeutin laaja-alaisessa ja kokonaisvaltaisessa kuntoutuksessa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kaikkien hoitojeni perusta, ja kattavan osaamiseni avulla huomioin aina hyvinvointisi eri osa-alueet. – Miia

Scroll to Top
Call Now Button