Fysiopalvelut Miia Jaakkola - Kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Haluan hoidoillani edistää parhaalla mahdollisella tavalla toimintakykyäsi, liikkumistasi sekä koko kehosi hyvinvointia. Täsmällinen alkututkimus, toimintakyvyn arviointi ja tuki- ja liikuntaelinongelman luokittelu kuuluvat aina fysioterapiaan. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kaikkien hoitojeni perusta, ja kattavan osaamiseni avulla huomioin aina hyvinvointisi eri osa-alueet. Esimerkiksi osana ravitsemusohjausta otan aina huomioon esimerkiksi uneen liittyvät elämäntavat sekä stressinhallinnan.

Fysioterapialla hoidetaan erilaisia toimintakykyä haittaavia kipu- ja muita ongelmia. Ensimmäisellä käynnilläsi haastattelen sinua päästäkseni perille vaivastasi sekä sen syistä. Tämän selvityksen perusteella sovin kanssasi kuntoutumistasi parhaiten hyödyttävistä terapiamenetelmistä ja suunnittelen sinulle sopivan hoidon tai hoitojakson. Fysioterapia voi sisältää manuaalista terapiaa, kuten hierontaa tai mobilisointia, fysikaalisia hoitoja, tai omaehtoista terapeuttista harjoittelua joko kotona tai terapiasalillani. Harjoitteluun voi kuulua myös FasciaMethod-konseptin harjoittelua, johon sisältyy liikkuvuus-, liikehallinta- ja kehonhuoltoharjoittelua. Näillä menetelmillä sinun vaivasi tulisi helpottua jo muutaman hoitokerran aikana!

Terapeuttinen harjoittelu on tuki- ja liikuntaelinongelmien tärkein hoitokeino. Sen vuoksi terapiasalin käyttö on mahdollista alkukartoituksen perusteella, jotta voidaan tehdä harjoitteet juuri sinulle sopiviksi! Voit käyttää terapiasalia omaehtoiseen kuntoutukseen kuukausimaksulla aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan muina aikoina, jolloin sisään pääsee koodin kautta.

Hinnasto

Fysioterapia/hieronta, 30 min 42 €

Fysioterapia/hieronta, 45 min 50 €

Fysioterapia/hieronta/lymfaterapia, 60 min 58 €

Fysioterapia / hieronta, 75min 66 €

Fysioterapia / hieronta, 90min 74 €

Kotikäyntejä teen Kemijärven kunnan alueella, hoitoaika 45 min / 60 min.

Edestakainen matka 0–10 km, 67 € / 75 €

Edestakainen matka 10–30 km, 72 € / 80 €

Edestakainen matka yli 30 km, hinta sovitaan erikseen.

Peruuttamaton hoitokäynti maksaa 30 €.

Salilla käynnin aloittamiseen ohjaus 58€ / 60-90min

Salin kk-maksu 50€ aukioloaikoina ja erillisen sopimuksen mukaan koodin kautta!

Salin käyntimaksu 10€

Scroll to Top
Call Now Button