Palvelut - Kattaviin palveluihini kuuluu fysioterapia, lymfaterapia, MDT-terapia ja urheiluhieronta. Lisäksi palveluihin kuuluu myös ravitsemusohjaus sekä kuntosaliharjoittelun ohjaus uudella terapiasalilla.

Monipuoliset kehon hoidon ja kuntoutuksen palvelut

Kattaviin palveluihini kuuluu fysioterapia, lymfaterapia, MDT-terapia ja urheiluhieronta. Lisäksi palveluihin kuuluu myös ravitsemusohjaus sekä kuntosaliharjoittelun ohjaus uudella terapiasalilla.

FasciaMethod toteutuu tällä hetkellä yksilöohjauksena. Tavoitteena on aloittaa tunnit kevään-kesän 2023 aikana.

Lähden aina liikkeelle sinun toiveistasi sekä kehosi toimintakyvyn asettamista vaatimuksista. Etsimme yhdessä tavoitettasi palvelevat tai vaivaasi kuntouttavat terapiamenetelmät ja suunnittelemme sinulle sopivan hoidon tai hoitojakson. Nämä voivat sisältää manuaalista terapiaa, esimerkiksi hierontaa tai nivelten ja neuraalikudoksen mobilisointia. Toisissa tapauksissa fysikaaliset hoidot, kuten sähkö- tai lämpöhoidot, voivat olla paras apu vaivaasi. Ohjeistan myös terapeuttiseen harjoitteluun työssä ja vapaa-ajalla. Fysioterapiajakson tai omaehtoisen kuntoutuksen aikana on mahdollista käyttää terapiasalia, jotta saat parhaan mahdollisen aloituksen kuntoutumisen edistämiseksi.

Terapiasalia voi käyttää kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneet asiakkaat kuukausi- tai kertamaksulla. Terapiasalin käyttö edellyttää yhden kerran tapaamisen, jossa kartoitetaan alkutilanteesi sekä tavoitteesi, jotta voidaan miettiä yhdessä sinua parhaiten palvelevat harjoitteet!


Myyn myös erilaisia oheistuotteita, muun muassa NapraRehabin lääkinnällisiä tukisukkia matkoille, työhön ja urheiluun sekä kuminauhoja ja McKenzie-lannerullia omaehtoiseen harjoitteluun ja kotikuntoutukseen.

Palvelut - Minulta voit ostaa myös lahjakortteja läheistesi hyvinvointiin.

Minulta voit ostaa myös lahjakortteja läheistesi hyvinvointiin.

Scroll to Top
Call Now Button