Fysioterapiapalvelut ammattitaidolla Kemijärvellä

Soita ja tilaa aika kuntoutukseen

Tarjoan monipuolisia hieronta- ja fysioterapiapalveluita Kemijärvellä ja sen ympäristössä. Olet tervetullut hoitojeni pariin Kemijärven toimipisteeseeni, josta löydät palvelujen ohella myös kattavan valikoiman oheistuotteita.

Teen kysynnän mukaan myös kotikäyntejä Kemijärven lähialueille, jolloin tarvittava terapiavälineistö kulkee mukanani.

Kokenut fysioterapian ammattilainen

Olen harjoittanut fysioterapiaa vuodesta 2005 lähtien. Fysioterapialla hoidetaan erilaisia toimintakykyä haittaavia kipu- ja muita ongelmia. Ensimmäisellä käynnilläsi haastattelen sinua päästäkseni perille vaivastasi sekä sen syistä. Tämän selvityksen perusteella sovin kanssasi kuntoutumistasi parhaiten hyödyttävistä terapiamenetelmistä ja suunnittelen sinulle sopivan hoidon tai hoitojakson. Fysioterapia voi sisältää manuaalista terapiaa, kuten hierontaa tai mobilisointia, fysikaalisia hoitoja tai omaehtoista terapeuttista harjoittelua. Näillä menetelmillä sinun vaivasi tulisi helpottua jo muutaman hoitokerran aikana!


Olen kouluttautunut MDT-terapiaan, jolla voidaan hoitaa erilaisia selkärangan kiputiloja. Näiden lisäksi tarjoan myös ravitsemusohjausta, jolla voit edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Hinnasto

Fysioterapia/hieronta, 30 min 40 €

Fysioterapia/hieronta, 45 min 48 €

Fysioterapia/hieronta/lymfaterapia, 60 min 55 €

Kokohieronta 90 min, 70 €

 

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä esim. 60 minuutin hoito maksaa sinulle 47 €. Ajantasaiset korvaukset löydät kela.fi -sivustolta.

 

Kotikäyntejä teen Kemijärven kunnan alueella, hoitoaika 45 min / 60 min.

 

Edestakainen matka 0–10 km, 67 € / 75 €

Edestakainen matka 10–30 km, 72 € / 80 €

Edestakainen matka yli 30 km, hinta sovitaan erikseen.

 

Fysioterapiaa on mahdollista saada kotikäynteinä myös lääkärin lähetteellä. Muista ohjeistaa lääkäriä toiveestasi, jotta saat lähetteeseen oikeanlaiset merkinnät. Esimerkiksi 45 minuuttia hoitoa kotikäyntinä maksaa sinulle 56 € (matka 0–10 km). Ajantasaiset korvaukset löydät kela.fi -sivustolta.

 

Peruuttamaton hoitokäynti maksaa 30 €.

Lymfaterapiaa turvotuksiin

Lymfaterapiaa käytetään fysioterapian erikoismenetelmänä erilaisten turvotusten hoidoissa. Taustalla voi olla esimerkiksi rintasyöpähoitojen jälkeinen tila, jossa yläraajaan syntyy turvotusta. Lymfaterapiaan kuuluu olennaisena osana kompressiohoito, joka tarkoittaa tukisidosten, tukisukkien tai -hihojen käyttöä. Löydät oheistuotevalikoimastani tähän soveltuvat tuotteet, niin toimistolle, lentomatkoille kuin urheilukäyttöön.

Varaa aikasi lymfaterapiaan

Hierontapalvelut myös urheilijoille

Palveluihini kuuluvat niin ennaltaehkäisevät kuin palauttavat hieronnat. Olen koulutettu urheiluhieroja 20 vuoden kokemuksella. Hieronnalla rentoutetaan kireitä lihaksia, lisätään aineenvaihduntaa ja saadaan kehoa elastisemmaksi. Myös mieli rentoutuu käsittelyn aikana! Kokeilemalla löydät itsellesi sopivan aikavälin käydä hoidoissa, se voi olla esimerkiksi kerran kuukaudessa säännöllisesti tai 3–5 hieronnan sarja kerran vuodessa.

Ota yhteyttä hieronnasta
Ota yhteyttä lymfahieronnasta -kuvake

Soita ja varaa aikasi fysioterapiapalveluun Kemijärvellä. Tule ja nauti rennosta olosta!

Ota yhteyttä kuntoutuksesta